Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MOST WANTED RIGHT NOW

sunday

Två saker jag inte kan få bort från tankarna är dessa ankel boots från Saint Laurent och den här tröjan från J.W. Anderson.  Jag tänkte att jag skulle nöja mig med dessa kopior som jag har på bootsen men när kvalitén var så dålig så har jag nu börjat fundera på om en investering på dessa ovan ska göras. Men som jag nämnt tidigare så hoppas jag på att en mellandyr variant ska komma! Och tröjan då? Hur fin är den inte? Tänker till ett par blå jeans eller svarta kostymbyxor.

Two things that i can’t get out of my mind. This Saint Laurent boots and the sweater from J.W. Anderson. When i was in Paris I bought a budget variant of these abow. But unfortunately the quality was bad so now I am considering buying these once from YSL since i like the model very much. It’s the perfect every-day-heels! And let’s talk about this sweater, imagine it to a blue pair of jeans, really need it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • http://www.vagabond.com/se/DISA-3801-001-20/

  Här är ett litet tips på en liknande sko!

  Ebba 2014-11-19 23:15:26
  Svara
 • Vars gör du dina kollage? 🙂

  Madeleine 2014-11-17 21:16:09
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!