Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FRIDAY

DSC_0750

Gårdagens klädsel, Kjol/Gina Tricot Tröja/Acne herr Väska/Céline Sneakers/Acne. Hoppas början på helgen varit bra för eran del. Min har varit mysig och lugn, jag känner mig inte helt frisk så det blir lugn kväll i soffan för min del vilket faktiskt känns skönt med tanke på kommande veckor.  Photo: Charlotte Håkanson.

Yesterday’s outfit, Skirt/Gina Tricot Sweater/Acne Men Bag/Céline Sneakers/Acne. Hope the start of the weekend has been good for you! My weekend has been really cozy and calm so far, I feel sick so tonight I just going to lie on the couch and eat a good dinner with my bf. Photo: Charlotte Håkanson.

DSC_0812 (kopia)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Hanna MWs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!