Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FRIDAY – ON MY MIND

holaaaa

Mycket inredning i tankarna just nu, kanske för att jag och Jimmy har bestämt oss för att köpa lägenhet. Vi ska på vår första visning på Måndag. Som jag sagt innan så är jag mycket för att mitt hem ska kännas personligt och energifyllt. Jag planerar vårat nästa hem med mycket färg och grönt. Annars gillar jag den här tröjan från Zara och dessa pjucks som är to die for från Louis Vuitton. Älskar btw hela aw14 kollektionen som är skapad av Nicolas Ghesquière.A

At the moment I have a lot interior in my mind. Me and Jimmy have decided to buy our first apartment. And as I said before, I’m very much for personal interior. I’m planning our next home with a lot of colors and plants. Otherwise, I like this sweater from Zara and these heels that is to die for, from Louis Vuitton. I also Love the entire aw14 collection that is created by Nicolas Ghesquière.

dennahääär

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Hanna MWs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Fridsell
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson