Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FRIDAY – ON MY MIND

holaaaa

Mycket inredning i tankarna just nu, kanske för att jag och Jimmy har bestämt oss för att köpa lägenhet. Vi ska på vår första visning på Måndag. Som jag sagt innan så är jag mycket för att mitt hem ska kännas personligt och energifyllt. Jag planerar vårat nästa hem med mycket färg och grönt. Annars gillar jag den här tröjan från Zara och dessa pjucks som är to die for från Louis Vuitton. Älskar btw hela aw14 kollektionen som är skapad av Nicolas Ghesquière.A

At the moment I have a lot interior in my mind. Me and Jimmy have decided to buy our first apartment. And as I said before, I’m very much for personal interior. I’m planning our next home with a lot of colors and plants. Otherwise, I like this sweater from Zara and these heels that is to die for, from Louis Vuitton. I also Love the entire aw14 collection that is created by Nicolas Ghesquière.

dennahääär

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Hanna MWs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!