Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

CLOSE UP – THE SHIRT

DSC_0735 (kopia)

En närmare bild på skjortan, för att visa alla fina skärningar. Nu ska jag springa på lunch, hörs sen! / Close up on the shirt to show you all the nice details. Next up: Lunch. Will talk to you later! Photo: Charlotte Håkanson.

DSC_0652 kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • skulle älska om du kunde visa dina vinterjackor-favoriter…..

  kajsa 2014-11-14 22:40:47
  Svara
 • Har modelldrömmar? Vinn 1 biljett värd 1500kr till The Model Convention som kommer till ATTITUDE-STHLM 28-29. Med denna biljett kommer du också in på hela Attitudemässan. Agenturer kommer att vara på plats (FORD models, IMG models mm.). De söker alla typer av modeller så ALLA kan tävla och vinna! Kika in på min blogg för att tävla och läs hur du gör, det är busenkelt & jag utmanar er alla att tävla!!!
  http://letstalkfashion.devote.se/blogs/29424909/tvling-.htm#doComment

  Martina 2014-11-14 13:53:59 http://Letstalkfashion.devote.se
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!