Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Envii / Proenza Schouler

jfkrkgjekrghjre

Som ni vet så är jackan till höger från Proenza min drömjacka som jag aldrig någonsin kommer vilja/kunna köpa pga priset. Därför blev jag väldigt glad när jag klickade mig in på Pernilles blogg och fick se att hon gjort en liknande variant i ull för Envii by Pernille Teisbaek. Den kommer snart finnas till försäljning och jag kommer inte vara sen på att se till att en blir min!

As you know, this jacket to the right from Proenza is my dream jacket that i never ever going to be able to buy because of the price.  Therefore, I was very happy when I looked at Pernilles blog and saw that she had made a similar one in wool for Envii by Pernille Teisbaek. It will soon be available for sale and I going to buy it for sure!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Fin jacka! Vilken prisklass ligger den på?

    Camilla 2014-11-16 00:10:43
    Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!