Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

jane koenig

IMG_1278 (kopia)

Har fått finaste ringen från mitt danska favorit märke Jane Koenig. Den är perfektion enligt mig, elegant och lyxig men samtidigt modern pga v-formen. Är så glad för den, komma alltid sitta på mitt finger.

I got a gift from Jane Koenig, my Danish favorite brand. It’s absolutely perfect in my opinion. It’s elegant and luxurious but still modern beacuse of the v form. I’m so happy for it, I will always wear it.

IMG_1287 (kopia)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! En liten liten fråga, den svarta skjortan med dragkedja från Cos, hur är den i storleken? 🙂 om man brukar pendla mellan xs och s vilken tror du man ska chansa på? Tuusen tack för svar!

  Lisa 2014-11-12 14:11:43
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Den är ganska normalt.. jag gillar ju att ha allt lite oversize så jag har den i 38. så jag hade kört en S om jag var du! 🙂
   Btw bra köp, älskar den skjortan!!!

   hannamw 2014-11-12 21:04:57
   Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!