Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

YESTERDAY

IMG_1123 (kopia)

Igår när jag skulle blogga så var det nått fel på sidan, så därav gles uppdatering den här helgen men det blir ändring på det den här veckan. Jag har ju nått fint att visa er (har ej fått tid att fota av den än, men imon!! promise..) Som ni kanske sett på instagram så var jag på maskerad igår och jag var sjöjungfru. Hade bästa kvällen som jag sent kommer att glömma.

Yesterday when I would update the blog, it was something wrong with the page, so thats why it was empty here this weekend. As you may have seen on instagram, I was at a costume party last night. And I was dressed as a mermaid, I have so much fun with my friends and b friend and his amazing friends.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Hanna MWs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!