Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

RÖSTA PÅ MIG OCH VINN EN RESA

IMG_9612 (kopia)

IMG_9636

heeeeej

IMG_0019-kopia

Ni har väl inte missat att läsa om mina personliga restips om New York, rösta på mig och då vara med och tävla om en resa till Istanbul för två till ett värde av 8000 kr? Läs mer om mina resetips och rösta på mig här nedan, genom att trycka på knappen:

rosta-knapp

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Nu har jag röstat på dig, och tycker du absolut är en värdig vinnare. Håller tummarna, kram:)

    melina 2014-11-05 10:47:00
    Svara
  • Hallå! Jag röstade på dig i tävlingen och jag hann bara skriva in mitt namn och min e-mail sen stängdes appen ner och när jag skulle in för att skriva min motivering så gick det inte för jag hade redan ”röstat” klart så att säga! Hur ska jag göra?

    Vera Lindberg 2014-11-04 20:42:22 http://leesmode.blogg.se/
    Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Hanna Elfast
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Fridsell
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson