Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MONDAY

IMG_6039 (kopia)

IMG_6069

Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag! Jag är så pepp på morgondagens stylingjobb.. Befinner mig just nu i Stcokholm, ligger på hotellet och chillar med min kära Astrid. (Imon el på onsdag tänkte jag svänga förbi en viss butik och kolla om dom har en viss väska. (tror ni som följer med på instagram fattar vilken jag syftet på..) Kjol/Gina Tricot Tröja/HM Skor/ & other stories. Photo: Charlotte Håkanson.

Hey, hope you had a good monday! My day has been really good. Now I’m in Stockholm and tomorrow I’ll style a fashion job for the spring collection and Im so excited! After work tomorrow I will have dinner with my colleagues and I also gonna look if my bag that i want to buy is available in a store here. I think that you who follow me on instagram know which bag i talking about. Skirt/Gina Tricot Knit/HM Shoes/& Other stories. Photo: Charlotte Håkanson.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Hanna! Annars vet du att det är mycket billigare att köpa din väska på balenciagas egna hemsida? cirka 20 procent billigare än i butik. Jag ska köpa min town därifrån och i euro kostade den bara 10 000, i butik cirka 15 000!

  Ett litet tips bara, sen är det ju en annan känsla att handla i butik.

  Lycka till!

  Louise 2014-11-05 09:27:45
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Å tack för tippset.. tyvärr hade dem inte min på hemsidan! annars är det ju mycket mer värt att handla där!!
   kram

   hannamw 2014-11-10 21:31:47
   Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!