Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ON MY MIND

hejhejhjehjhej

Eftersom det inte är speciellt kallt än och för att vi har bokat våran vinter resa (DÖR av lycka) så är det lite lättare kläder som än så länge finns i mina tankar. Beställde den här toppen ovan från Zara. Och jag inte hade tackat nej att fira nyår i den här vackra skapelsen till kjol av Isabel Marant. Bilden från Chloés kampanj har länge legat i min inspo-mapp och jag har sedan dess velat ha ett par runda solglasögon att ha på semestern. Idag har jag varit och köpt ramar till mina nya tavlor av Slim Aarons, ni ser en utav motiven här ovan, Älskar hans konst! Hoppas eran månad har varit bra, jag är allmänt pepp!

I have ordered this top above from Zara. And I wouldn’t say no to celebrate New Year in this beautiful skirt by Isabel Marant. The picture from Chloe’s previous campaign has made me want to wear round sunglasses. And today on my lunch, I bought frames for my new paintings by Slim Aarons, you can see one of the motive above, Love his art! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind