Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ON MY MIND

hejhejhjehjhej

Eftersom det inte är speciellt kallt än och för att vi har bokat våran vinter resa (DÖR av lycka) så är det lite lättare kläder som än så länge finns i mina tankar. Beställde den här toppen ovan från Zara. Och jag inte hade tackat nej att fira nyår i den här vackra skapelsen till kjol av Isabel Marant. Bilden från Chloés kampanj har länge legat i min inspo-mapp och jag har sedan dess velat ha ett par runda solglasögon att ha på semestern. Idag har jag varit och köpt ramar till mina nya tavlor av Slim Aarons, ni ser en utav motiven här ovan, Älskar hans konst! Hoppas eran månad har varit bra, jag är allmänt pepp!

I have ordered this top above from Zara. And I wouldn’t say no to celebrate New Year in this beautiful skirt by Isabel Marant. The picture from Chloe’s previous campaign has made me want to wear round sunglasses. And today on my lunch, I bought frames for my new paintings by Slim Aarons, you can see one of the motive above, Love his art! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!