Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

AT THE AIRPORT

IMG_9948 (kopia)

IMG_9957 (kopia)

I fredags vid 18.00 lyfte jag mot Sverige och då såg jag ut såhär: overall från zara (säg till om någon vet vart jag kan få tag i overallen från Ganni), tröja från h&m och skor från Isabel Marant. Har haft bästa veckan med mammi i NYC, men det är nu skönt att vara hemma. Känns som jag inte har varit det sen i maj på riktigt.. Är riktigt taggad på jobbet imon och hoppas på höstväder den här veckan. Jag vill mysa, dricka te och ha på mig stickat. Hörs mer imon!

Two days ago, I left New York for Sweden. I’ve had a really good week with mum i NYC. But now it feels good to be home. I look forward to go back to work tomorrow and hoping for a little bit of Autumn weather so i get to wear nice knitted clothes and drink some tea.

jhfjehkrfekr

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!