Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

STOCKHOLM

IMG_5724 (kopia)

IMG_5746 (kopia)

Jag fullbokar ju gärna mina dagar (hej hyperaktiva människa) och speciellt när jag är här uppe! Så idag har jag förutom att jobba hunnit med en lunch med Rami, haft spännande möten, tagit en runda på stan och avslutningsvis middag på Riche med min fina Caroline. Jag åt det bästa jag vet, köttbullar! Och är det någonstans man ska beställa dem så är det på Riche.. Nu ligger jag i sängen på hotellet och ska gå igenom mejlen innan jag ska ringa mina bästa där hemma, (saknar er). Puss

Today I made quite a lot. I worked, had lunch with Rami, had exciting meetings and i just came home after dinner with Caroline. I ate the best I know, Swedish meatballs (Riche have the best meatballs). Now I lie in bed at the hotel and will go through the email before I’ll call my friend and family at home, (miss you guys)..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Could you please tell me where the sweater comes from?

  Xx

  Cora 2014-08-28 15:01:55
  Svara
 • Måste bara fråga dig om din tröja; är det modellen Dramatic? Vilken strl har du på den? Tacksam för svar! Och tack för en awesome blogg oxå, en av mina favoriter 🙂

  Emma 2014-08-27 10:41:35 http://eemmaberntsson.blogg.se
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind