Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ON MY MIND

jdjkfdskgdkfg

Jag letar just nu efter ett par jeans i tvätten ovan. Vill helst ha ett par second hand Levis, men har inte hittat några klockrena ännu! I höst går jag gärna klädd väldigt basic: jeans, t.shirt och stickat! Däremot kommer jag jobba mycket med detaljer. Just nu letar jag efter de perfekta slingback’s klackarna ha till jobbet, samt drömväskan som ska inhandlas i NYC (inte den på bilden, även om jag gärna vill ha den i min ägo också). Och ni som hängt med här ett tag vet att jag är mycket för huvudbonader, så jag fastande för den hör kepsen i ull. Och som jag nämnt tidigare så är jag inne på grönt överlag just nu och inte minst sagt i inredningsväg. Det här soffbordet står högt högt upp på önskelistan..

T.shirt&Jeans/ CK Bag/Proenza Schouler Sweater/Iasbel Marant Heels/Paul Andrew Table/OX Design

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hei! Jeg vet jeg har kommentert på tidligere innlegg, men jeg finner ikke innlegget. Jeg lurte på hva du bruker når du redigerer bilder som dette?:)

  Sara Adolfsen 2014-08-12 22:22:24 http://www.adolfsen.blogspot.no
  Svara
 • Hej! Var är den underbara kepsen ifrån? 🙂

  Malin 2014-08-10 17:15:22
  Svara
 • Dem skorna är to die for! Jag är själv ute efter ett par riktigt snygga och enkla pumps. Helst i mocka – och typ mörkblåa, mossgröna, svarta eller mörk gråa.

  Natali - Brains and 2014-08-05 11:16:04 http://www.brainsandheels.blogg.se
  Svara
 • Hej! Vet inte om du såg min tidigare kommentar, men det vore så himla sjyst om din Kroatien-guide kom upp 🙂 Ska dit om en vecka och vore kul med tips!

  Moa 2014-08-05 08:43:17
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind