Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BACK TO WORK

222IMG_5391 (kopia)

Snart är det dags för rutiner och jobb igen och jag tänker den här hösten bli något mer organiserad än vad jag brukar vara, jag är nämligen ett organiserat kaos som jag så fint kallar det och jag gillar verkligen att vara det. Men jag tänkte ändå bli lite lite mer ordningsam framöver!

Så när jag tappade min telefon i marken härom dagen, så gick rutan i tusen bitar och det var inte riktigt så jag ville att mitt lite mer organiserade liv skulle börja. Så jag vände mig till Cellfix som med bästa servicen fixade den på någon timme och tipsade mig om superskydd så att det inte händer igen. Gå dit om telefonen åker i marken!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Kan du inte skriva ett inlägg om ditt jobb, vad du får göra och hur du lyckades ta dig dit. Är så intresserad av sånt typ av jobb så vore guld! Kram

  Olivia 2014-08-06 09:04:01
  Svara
 • Vart har du köpt Chanel-fodralet någonstans? : )

  Lisa 2014-08-04 00:12:19
  Svara
 • Tjena Hanna. Trogen läsare här sen många år tillbaka. Dessutom gammal Borås-tjej. Minns hur du o Ellen brukade gå in på mitt dåvarande jobb på jc, vid sidan av studierna på THS, o klämma på kläder. Jag o tre till drar till Kroatien 14 augusti. Helt öppen resa! 2 v, helt oplanerade. Har su tips? Krotienguiden? Kommer den? Om inte, kan du inte skicka ett mail med lite tips? Gärna på boende, barer, städer, restauranger osv, hit me! Tack påförhand! /S.

  Stina 2014-08-03 18:26:20
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind