Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SUMMER AND FALL WHISH LIST

Namnlöst-1

Även om ja borde ha släppt sommarplaggen och bara fokusera på hösten vid det här laget, så har jag inte riktigt lyckats gör det än! Kanske för att jag har en semester kvar i NYC i början av september och jag vet hur varmt det kommer att vara! De röda Hermés sandalerna ligger nu i min varukorg och jag ska sova på det och bestämma mig imon! Annars, grön kofta från acne som ska inhandlas för hösten, en beige stickad tröja stod också på listan och jag hittade en här nere som jag föll pladask för! Annars vill jag ha pikén och handduken (till vinter semestern) från totême. Och ni som följer mig på instagram vet vad jag var och klämde på i Chanel butiken i förrgår…

Above you can see my wish list at the moment. Bag/Chanel Flats/Hermés Cardigan/Acne towel&top/Totême

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vilken storlek har du på din acne kjol? Hur är den i storleken?
  Med vänlig hälsning, karin

  K 2014-08-01 18:36:07
  Svara
 • Hvilken str. er din bluse med flæser fra H&M, som du har på i sidste indlæg? 🙂

  Sofie 2014-08-01 11:36:43
  Svara
 • Vill tipsa om att hm har fått en en brun tröja lik den från Acne i ull och mohair blandning 🙂

  Olivia 2014-08-01 09:48:43 http://evelinaolivia.devote.se
  Svara
 • Men du glömde den bästa! Vart är beiga tröjan från?

  Linn 2014-07-31 20:54:44
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Hanna Elfast
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Fridsell
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson