Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LAST DAY

IMG_4473 (kopia)

IMG_4522 (kopia)

IMG_4551

IMG_4571 (kopia)

IMG_4352 (kopia)

Då var den här sjukt underbara resan (som vi längtat så mycket efter) över. Jag har verkligen njutit så mycket det bara går och även om resan har inneburit en hel del jobb (bloggen alltså, hoppas ni har uppskattat den daglig semester-uppdatering) så känner jag mig väldigt utvilad och avslappnad! Jag har fått SÅ många frågor om Kroatien och jag hoppas inte att jag lovar för mycket nu, men ska verkligen försöka få upp en Kroatien guide redan imon.

I övrigt kan ni förbereda er på en vecka med mer modeinriktad uppdatering och en hel del outfitbilder, innan ni får följa med på min tjejresa till Barcelona om 8 dagar! Och en rolig sak till, imon släpper jag min bloppis i samarbete med Trendsales! Jag har verkligen tvingat mig själv att göra mig av med saker som jag tycker är SÅ fina. I min shoppingtakt så måste man rensa ofta, för att få plats samt ha tid att använda det nya. Det känns lite mer sunt samtidigt som jag vet att många av er uppskattar mina bloppisar. Hörs mer imon, men först bjuder jag på några semesterbilder till.

Then I was back home in Sweden again, we’ve had such a great trip. I feel very relaxed and happy after this vacation. I’ve received so many questions about croatia and I will make a guide for you, tomorrow already! This week I will update more about fashion again and ofc some outfit post. And I have good news for you, tomorrow I’ll release my bloppis in collaboration with Trendsales. I really forced myself to sell items that i like very much.. In my frequent way of shopping I have to get rid of some of my lovely clothes to be able to by new stuff and it feels a little more healthy!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • For en kropp, Hanna!!!! That ass 😉

  Johanne 2014-07-25 10:14:50
  Svara
 • Ville bara säga att jag veklingen uppskattat att du tagit dig tid under semestern att göra fina blogginlägg, har varit jättekul att läsa och se vackra bilder. Tack för en bra blogg!

  Kajsa 2014-07-18 13:55:11
  Svara
 • Hanna, you are such a babe! Where are your bikini bottoms from?

  Natalie 2014-07-18 04:19:13
  Svara
 • Hej Hanna. vart har du köpt den vita omlottstoppen som är kortärmad? Snälla svara!!!!

  VR 2014-07-17 16:08:55
  Svara
 • Hej när kommer bloppisen upp?

  Sara 2014-07-17 13:40:45
  Svara
 • Ska du sälja din hpi pälskeps? Jag har letat land och rike efter den och skulle verkligen vilja köpa den isf!

  Sanna 2014-07-17 10:47:58
  Svara
 • Hanna, jag är inte världens fena på det här med att kommentera flitigt (eller alls) men du ska veta att du verkligen är en inspiration i min vardag, inte bara klädmässigt utan rent allmänt, dagligen. Du verkar ha en så otroligt fin syn på livet och det känns som att du tar vara på varenda dag. Det är också sjukt häftigt att se din kämparglöd och hur långt den har tagit dig i din karriär bland annat. Tänker ofta på det när orken börjar sina, eller när tålamodet börjar ta slut: att ju hårdare man tar i desto mer lönar det sig.
  Dina inlägg sätter alltid ett litet plus i kanten på min tillvaro, så självklart har det varit fantastiskt att få följa med dig så mycket på semestern!
  All lycka till dig,
  You go girl!

  Thea Backlund 2014-07-17 00:09:19
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand