Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

THIS SKIRT

IMG_1831 copy

Jag har letat och letat efter den här kjolen från zara. Och helt plötsligt hängde den där framför mig, i rätt storlek! Den kommer användas flitigt på semestern. 5 dagar kvar, men innan dess några dagars jobb och Köpenhamn med Ellen för att hänga med Trendsales-gänget, ska bli så kul! Den här söndagen kommer gå åt att packa och organisera upp kommande vecka.

/

I’ve been looking and looking for this skirt from Zara. And suddenly it hung there in front of me, in the right size! Will be used a lot on my upcoming holiday. 5 days left to Croatia, but before that I’ll work a few days and go to Copenhagen with Ellen to meet the Trendsales crew, will be so much fun! Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • […] Jag är kär! Perfektion på alla sätt och vis! Tyvärr har jag inte haft sådan tur som Fanny och Hanna och hittat den på Zaras rea, men jag tänker inte ge mig. Ser ni den, hojta gärna […]

  Emma Melin » I need you! 2014-07-04 12:38:35 http://emmamelins.se/2014/07/04/i-need-you/
  Svara
 • Också letat efter den! Så himla fin ju!! Fanns det fler o i vilken zara? Göteborg?

  Lilly 2014-06-29 15:53:17
  Svara
  • Svar på Lillys kommentar.

   Nej aså jag tror detta måste varit en retur eller nått för jag har kollat i varje Zara jag har varit i och då har den varit slut överallt!

   hannamw 2014-06-30 09:39:08
   Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!