Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

TRAVEL ESSENTAILS

IMG_0188 (kopia)

Landade precis i Stockholm, ska nu ut på stan en sväng för att sedan käka middag med mina fina kollegor, Bea och Astrid! Imon väntar plåtning, det har blivit en hel del flängade till Stockholm det senaste och här ovan ser ni mina rese-nödvändigheter för den här gången!

/

Just landed in Stockholm, I’ll now go and eat lunch (pretty late lunch) and then eat dinner with my lovely colleagues, Bea and Astrid! Tomorrow it’s time to shoot again, there has been a lot of traveling to Stockholm last and here above you can see my travel essentials!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!