Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SWEAT

IMG_0079 copy

IMG_0102

Jag och några  andra Borås bloggare kör just nu en träningsvecka med min PT, idag såg det ut lite så här.. Så in i helvetes jobbigt men vad roligt! Älskar gruppträning, man blir så peppad! Imorgon åker jag till Stockholm igen, så nu ska jag gå och pussa på J! Köpte ny super kamera idag, är så nöjd med den! Ni kan ju räkna med en del bilder från varadagen numera (vet att det har efterfrågats länge). Vi hörs mer imon, puss.

/

Me and some other bloggers from Boras, have tonight been training with my pt. Above you can see some pictures from today. So hard but so much fun! Tomorrow I will go to Stockholm again, so now I’ll go and kiss on J! Today I bought a new super camera, I am so happy with it! There will be a lot of pictures from my everyday life now! Talk to you tomorrow!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ja gruppträning är verkligen roligt, känns alltid som man kan ge mer än vad man gör om man tränar själv 🙂

    ronja norlén 2014-06-09 00:01:50 http://ronjali.devote.se
    Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!