Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SHOOT

5F4A8164

Så mycket jobb just nu, men så roligt! Idag plåtar jag och Rami en story som kommer komma upp på Modette i mitten av juli! Sjukt kul.. Efter att vi är klara här ska vi gå och äta världens godaste hamburgare och sen går mitt flyg vid 19.00. Åker tillbaka till Stockholm redan på måndag men måste hem och pussa på min kille lite innan.. Hör sen!

/

So much work right now, but so much fun! Today I shoot with Rami, we are doing a story that will be published on Modette in the middle of this summer! After we’re done here we’ll go and eat the world’s best burgers! My flight departs 19:00.. But I go back to Stockholm already on Monday, but have to go home and kiss my bfriend a little before!

5F4A8165

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Look stunning! The black/white stripe shirt is Gina Tricot?

  Tereza 2014-06-09 09:57:04
  Svara
 • Å är det Gina Tricot höst kollektion? Ser ut att vara många godbitar 🙂

  Jenny 2014-06-08 12:41:55
  Svara
 • Var kommer skjortklänningen och jackan ifrån? 😀 Så fina!!!!! 🙂

  Therese 2014-06-08 11:00:12
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!