Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HELLO

IMG_9152

Hej, jag befinner mig nu i studion och vi ska snart börja plåta.. Modellen sitter i hår och make så jag passar på att kika in här en snabbis! Igår hade vi en skön och lugn kväll, vi käkade en bättre middag på east och sen hängde vi på hotellet. Efter vi är klara här ska jag springa på stan någon timme, sen väntar middag med Josefin och Joanna! Och föresten ni har väl inte missat den här intervju med mig? Hörs sen! (skor från acne)

/

Hello, I am now preparing for the day’s shoot. The model is in the hair and make up so I take the opportunity to say hello to you! Yesterday we had a nice evening with dinner at the east! After we’re done here, I’ll eat dinner with Josefin and Joanna! And by the way, have you seen this intevju with me? Talk to you later! (shoes from acne)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Hanna MWs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!