Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SIMPLE LOOK

mkcdkcfd (kopia)

Så här såg jag ut i helgen, enkelt och bekvämt! Älskar färgen på shortsen, fyndade dem på en utförsäljning på jobbet! Mår ni bra annars? Jag mår bra, jag varvar just nu hård träning med väldigt mycket jobb! Om drygt en vecka åker jag på en veckas semester till den Spanska kusten, om jag längtar?

/

Above you can see how I saw this weekend, easily and comfortably! Love the color of the shorts, bargains them on a clearance sale at work! Are you all right otherwise? I feel good, I train hard and work a lot right now! But in a week I go on a week’s holiday to the Spanish coast, if I crave?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Hanna MWs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!