Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

isabel marant

jag behövde en bloggfri helg, i dagarna flyttar jag bloggen (nu kan jag äntligen avslöja att det bär av till Modette) och jag är så taggad! Har i helgen förberett med att fota outfits och annat kul som ni kommer kunna läsa mer om på nya bloggen i veckan! Nu är det verkligen sovdags men jag ville bara kika in för att ge er en sneak peek på hur jag såg ut i helgen, i min nya favoritskjorta från Isabel Marant Etolie.. Photo: Ellen.

/

I needed a bloggfri weekend, soon I will be moving the blog (now I can finally reveal that I will be blogging on Modette) and I’m so psyched! Now it’s really time for bed but I just wanted to peek in, to give you a sneak peek at how I looked this weekend, in my new favorite shirt from Isabel Marant Etolie .. Photo: Ellen.

b3c5178e7a4d5614c29c132e6a73f204

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tack för ett snabbt svar. Men tyvärr fanns den inte på någon av sidorna du rekommenderade. Trist! så sugen, men får leta vidare.
  Tack

  Eva 2014-06-04 15:37:49
  Svara
 • Hej, vart hittar jag denna godbit till blus?
  Vore glad om ett snabbt svar…. 🙂
  Tack!

  Eva 2014-06-04 13:59:50
  Svara
  • Svar på Evas kommentar.

   Hej,
   kolla http://www.mytheresa.com/euro_en/..
   jag köpte min på http://shopmrsh.com!
   det är jätte liten i storlek, jag har XL !

   hannamw 2014-06-04 15:12:30
   Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!