Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NEW IN, CÉLINE SKIRT

IMG_7450 (kopia)1IMG_7434 (kopia)IMG_7427 (kopia)IMG_7417 (kopia)

My new dream skirt from Céline that I bought at Trendsales.

Om ni följer mig på Instagram så kanske ni har sett att jag har blivit med min dröm-kjol. Jag hittade den på Trendsales, i nyskick men till mer än hälften av utgångspriset (annars hade jag aldrig haft råd att köpa den haha). Ett plagg som känns riktigt roligt att ha i gradroben, kommer bära den både på semestern i sommar men också nu under vintern med svarta strumpbyxor och svart tajt tröja.

Jag tänkte berätta för er hur ni hittar de bästa på Trendsales och hur ni ska gå tillväga om ni är intresserade av en vara: Ni söker på ett märke i Bazaren sedan klickar ni på annonsen ni vill kolla mer på. Där står ofta den info ni behöver veta, ibland väljer köparen att ha budgivning. Då står det oftast ett MP (= minsta pris) då kan du kommentera och på såsätt lägga ett bud på varan. Sedan får du hänga med i kommentarsfältet då säljaren oftast brukar sätta en slut tid, du får mejl varje gång någonting händer i annonsen. Vissa väljer också att ha ett ”köp nu” pris, med detta menas att säljaren satt ett fast pris. Tänk på att många annonser står i DKK. När det kommer till betalning finns det lite olika sätt att går till väga, jag rekommenderar att alltid betala med TS-handel. Då tillkommer 4-5 % på priset av varan, men då är du också helt skyddad OM varan skulle visa sig vara falsk, felaktig mot beskrivning eller om den aldrig skulle dyka upp.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Bra tips, och skitsnygg kjol. Något avis, kan jag säga. Slår vad om att du är smashing i den!

    EMELIE ELISABETH . BLOGG . SE 2015-12-07 23:47:01 http://www.emelieelisabeth.com
    Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand