Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

meandmet

IMG_4949 (kopia)För mig handlar den här hösten om klassiska plagg. En av mina favorit tröjor den här säsongen ser ni ovan från Filippa K, finns att köpa hos Meandmet. Jag har även valt ut några andra klassiska plagg ur deras sortiment som ni ser här nedan. En klassisk peacoat känns helt klart som ett måste i garderoben om ni frågar mig, både på vår och hösten. Den här från Ganni tycker jag är ett super fint alternativ. Gillar också den ribbade tröjan från Filippa K som jag själv har, den perfekta basen till jeans!

For me it’s all about classic garments this fall. Above you see one of my favorite knit this season from Filippa K, available at Meandmet. I have chosen some other classic pieces from meandmet as you can see below. I think that a classic peacoat is a must have in a wardrobe, both for spring and autumn. I really like this one from Ganni, I also like this ribbed sweater from Filippa K that I have in my closet. It’s the perfect base top to jeans.hejhej

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Hanna MWs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Man
  Marcus Schuterman
  Hälsa
  Träningsglädje
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Man
  Niklas Berglind
  Man
  Viktor Frisk