Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ON MY MIND

lloooHur fint är inte det här golvet? Men nu var de inte golvet jag skulle skriva om utan dessa två stolar som jag vill ha till nya lägenheten. Vi har redan 6 st svarta stolar som jag tycker om men med tanke på vårt nya matsalsbord så behöver vi två till och då står Y stolen av Hans J. Wegner och Ton Chair 33 med flätad rygg och sits från Ton på önskelistan.

How nice is this floor(?!!) So beautiful! These two chairs are on my wish list for our new apartment. We already have 6 black chairs that I like but we need 2 more for our new dining table. These two chairs are designed by Hans J. Wegner and Ton.skooooÄr så glad att jag äntligen har hittat en matta till ett rimligt pris, kan dock inte bestämma mig om jag ska köra på den ljusare eller mörkare? Är väldigt inne på naturfärgat i inredning till den nya lägenheten men att bryta upp med färgstarka accenter såsom en grön sammetssoffa. Tänkte även införskaffa mig ett par nya sandaler till semestern från ATP.

I am so happy that I finally found a rug for a good pricee, but i can’t decide if I should go for the lighter or the darker? Im very into neutral colors for the new apartment and adding colorful accents like a green velvet sofa. and when talking about neutral colors I also want these sandals for upcoming holidays from ATP.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Foodjunkie
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk