Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ON MY MIND

onmymindNog för att jag alltid gillat blått och denim men just nu är jag som besatt. Kombinerar gärna de blåa tonerna med rött eller grönt som accentfärg. Anna Ewers får stå för dagens inspiration. Det var längesedan jag var sugen på pumps men dessa från Acne gjorde att jag precis ändrade mig. Jag gillar även sandalerna från Zara som påminner om dessa från Miu Miu. Har jag föresten berättat att vi flyttar till finaste lägenheten i juni? Jag har lovat Jimmy att inte gå bananas på inredningen. Men min gröna sammetssoffa som alltid varit drömmen ska nu bli min.

I’ve always liked blue and denim but right now I’m really obsessed with these color. I like to combine the blue tones with red or green as an accent color. It was long time since I wore pumps but those from Acne mean that I just changed my mind. I also like the sandals from Zara, think they remind of those from Miu Miu. Btw have I told you that we gonna move to a new apartment in June? I have promised Jimmy not to go bananas on the interior. But the green velvet sofa that has always been the dream will now be mine.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Åh vad kul!! Vart i Borås ska ni flytta? Om det är i Borås dvs! 🙂

    Olivia 2015-03-25 00:19:37
    Svara
  • Var är den superfina soffan ifrån?

    Hanna 2015-03-24 14:15:23
    Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger