Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NEW IN

IMG_8761 (kopia)Äntligen är den min, väskan som jag har tjatat om så länge. Jag älskar den till och med mer än vad jag trodde att jag skulle göra. Tack vare att jag la ut en annons på Trendsales om att jag ville köpa den här väskan så är den nu min. Var och hämtade ut den idag, den är helt ny och alla lappar satt till och med kvar. Modellen heter ”Lily bouclé tweed shoulder bag” från Mulberry.

It’s finally mine, the bag that I have talked about  for a long time now. I love it even more than I thought I would do. I put an advertising at Trendsales and wrote that I wanted to buy this bag, and now it’s mine. It’s brand new and all the tags remained in the bag. The model is called: ”Lily bouclé tweed shoulder bag” from Mulberry.IMG_8756 (kopia)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind