Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NEW BLOG

Hej vänner, känns för jäkla bra att vara här! Jag kunde tyvärr inte få med mig hela mitt arkiv från min tidigare blogg. Så för er nya som är nyfikna på vem jag är, så kan ni antingen bläddra ner här och se ett urplock från vad jag kommer att bjuda på i min blogg eller klicka här för att kolla igenom det gamla arkivet! Jag landade precis i Stockholm, så dem närmsta dagarna kommer ni få följa med mig på de stylingjobb jag är här för! Hoppas ni är med mig, gamla som nya -för det här kommer blir grymt!

/

Hello friends, it feels damn good to be here! If you are curious about who I am and what I offer in my blog, see below posts or check out my old blog. I just landed in Stockholm, so those next few days you will see some of my styling job I’m gonna do! Hope you are with me, old and new readers – just because this is going to be awesome!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! Jag, som säkert fler andra haha, saknar verkligen bilder osv från ditt privatliv också. såg i en blogg som hade ”weekly snapshots” bara enstaka bilder av saker som hänt i vardagen. Kanske vore kul? Hade jag tyckt iaf:) tack för grym inspo!

  jenny 2014-06-12 09:43:43
  Svara
 • Ska bli spännande att följa dig här 🙂 välkommen till sthlm!

  isa 2014-06-04 21:50:52 http://isabyl.blogg.se
  Svara
 • Wohoo!!! Välkommen till Modette! 😀

  Josefin Dahlberg 2014-06-04 18:10:35
  Svara
Hanna MWs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt